Fullservicebygg med fokus på leietakernes behov

På den siste ledige profileringstomten langs E18 vestover fra Oslo, utvikles nå det attraktive kontorbygget PP9. Det er utviklet av NCC Property Development og tegnet av Henning Larsen Architects. Nybygget, med adresse Philip Pedersens vei 9, byr blant annet på unik profilering og sentral beliggenhet i en svært fremtidsrettet innpakning. Dette er virkelig fremtidens kontorarealer, kun minutter unna storbypulsen.

I design og utviklingsprosessen har utvikler og arkitekt lagt stor vekt på å skape et bygg som fungerer optimalt for brukerne. Bygget er derfor svært godt tilpasset fremtidens krav til fleksible og effektive arbeidsplasser. Gode fellesfunksjoner, kombinert med spennende arkitektur og grønne omgivelser, gjør PP9 til et godt sted å jobbe. 

Nøkkelinformasjon

Adresse: Philip Pedersens vei 9, 1366 Lysaker

Type lokale: Kontor

Innflytting: 2022

Utleieareal: 13.146 m² (Mulighet for utvidelse til 22.000 m²)

Miljøsertifiseringsmål: BREEAM NOR Excellent

Utleier: NCC

 

Fellesfasiliteter

Fullservicebygget PP9 med seks kontoretasjer pluss parkeringskjeller, har alle de kvalitetene dagens brukere forventer – og enda mer. I første etasje, med direkte utgang til den grønne oasen som omkranser bygget, kommer bedriftsrestauranten, som vil serve byggets leietakere hele dagen med møtemat, lunsj og overtidsmat. Når temperaturen tillater det kan både kaffe og lunsj nytes ute.

Byggets GO PHILIP-konsept viser at PP9 ivaretar leietakernes interesser på beste måte når det gjelder miljøvalg, beliggenhet, kommunikasjon, kontormiljø, trening og servering.

Store og grønne uteområder

Bedriftsrestaurant

Coworking-lokaler

Felles møteromssenter

Sykkelparkering med gode garderobefasiliteter

75 parkeringsplasser i kjeller

Treningsrom med garderobefasiliteter og mulighet for utendørs trening

Renseriservice

Svært god profilering mot E18.

Grønne uteområder med treningspark og hyggelige sitteplasser

Godt tilrettelagt for syklister med parkering og garderobe.

Mulighet for å korttidsleie ekstra lokaler i nabobygget PP11.

Beliggenhet

Lysaker-området er etablert som en av de fremste kontordestinasjonene i Oslo. I nærområdet finnes cirka 25.000 kontorarbeidsplasser, og noen av landets ledende selskaper har lenge vært etablert i området. 

PP9 har en perfekt beliggenhet med meget god eksponering mot E18 og de rundt 100.000 bilene som passerer hver dag. Bygget ligger midt mellom Stabekk og Lysaker togstasjon, med omtrent 10 minutters gange til begge trafikknutepunktene. 

Avstand til kollektivt

Buss

1 min gange

Stabekk st.

8 min gange

Lysaker st.

10 min gange

P-plasser

i bygget

Buss i begge retninger stopper rett utenfor kontordøren, med 4 minutter mellom bussene i rushtiden. For syklister er det enkel og trygg vei til PP9, og innendørs sykkelparkering, dusj og garderober. I nabobygget finner man dessuten sykkelverkstedet Merida Norge. Byggets kjeller har parkering for 75 biler og lademulighet for både bil og sykkel.

Den nye Fornebubanen er igangsatt og forventet ferdig i 2027. Den vil ytterligere forbedre reisetilbudet til PP9.

Reisetider

Lysaker

1 min buss

Nationalth.

12 min buss

Oslo S

10 min tog

Gardermoen

32 min tog

Illustrert flyfoto av CBD, Sentrum og Rådhuset i bildet. Dronning Mauds gate 10 er markert med en sirkel til venstre i bildet.

Lokalene

PP9 er et nytt kontorbygg hvor lokalene kan skreddersys dine eksakte behov. Samlet areal er på ca. 13.146 kvadratmeter kontorareal fordelt på seks etasjer. Etasjeplanene er på nesten 1.900 kvadratmeter, og et luftig atrium i midten sørger for at alle arealene blir lyse og attraktive. Lokalene er grundig bearbeidet av erfarne arkitekter, noe som gir svært arealeffektive etasjeplan, tilpasset moderne leietakere. Det er god takhøyde i alle etasjer, med ekstra høyde i 1. etasje.

Eiendommen PP9 har et potensial på å kunne bygge inntil 22.000 kvadratmeter. Et slikt prosjekt vil kunne tilpasses og prosjekteres for en leietaker med større arealbehov i samarbeid med utvikler.

Spennende arkitektur med luftige lokaler.

Fleksible og effektive planløsninger.

Plantegninger

Gårdeier

NCC er et av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 58 milliarder SEK og 15.500 medarbeidere. NCC utvikler og bygger fremtidens jobb-, bo- og kommunikasjonsmiljøer. Sammen med våre kunder finner vi frem til bærekraftige og kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet.


Les mer på ncc.no 

Kontakt megler

Har du noen spørsmål rundt arealer, området eller leie? 
Fyll inn skjema, så kontakter jeg deg raskt!

Håkon Tanberg

+47 901 02 808
ht@malling.no

Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om denne eiendommen i fremtiden.