Om eiendommen

Sandakerveien 114B er et elegant og moderne, seks etasjers kontorbygg fra 1983. Bygget ligger i hjertet av Nydalen og fremstår i meget god stand. I seperat bygg disponerer leietakerne i 114B både garasjeplasser, sykkelparkering og dusjer/garderober. Eiendommen har et representativt inngangsparti med sosial sone og det er heis direkte til kontorarealene.

Nøkkelinformasjon

Adresse: Sandakerveien 114B, 0484 Oslo

Type lokale: Kontorlokaler i 5. etasje

Utleieareal: 535 m² / 267 m² = 802 m²

Overtakelse: Q3/Q4 2021

Flott kontorlandskap med masse dagslys

Flotte utearealer

Lyst og fint inngangsparti

Lokalet

Kontorarealene på totalt 802 kvadratmeter egner seg for én eller to leietakere. Arealene er opprinnelig inndelt i to separate lokaler på henholdsvis 535 og 267 kvadratmeter, men kan altså gjøres om for én leietaker. Det legges opp til full fleksibilitet slik at leietakerne får det akkurat slik de ønsker. Blir det en todelt løsning, vil arealene på 535 kvadratmeter egne seg for virksomheter på 35-45 ansatte i åpent landskap, mens arealene på 267 kvadratmeter vil egne seg for virksomheter med 15-25 ansatte.

Arealene planlegges for åpent landskap med møterom, stillerom, sosial sone, rekvisita/kopirom, toalettrom og kjøkken med spiseplass. Ønsker nye leietakere andre romløsninger med færre eller flere kontorplasser, grupperom, flere møterom eller sosiale møteplasser, vil gårdeier i samarbeid med leietaker og arkitekt, sørge for at det snarest legges til rette for dette.

Kjøkken m/ spiseplass

Parkering i garasjen

i separat bygg

Sykkelparkering

Dusj og garderobe

Møterom

Sosiale soner

Moderne innredning

S

Beliggenhet

Sandakerveien 114B ligger sentralt til i Nydalen med handelshøyskolen BI som nærmeste nabo. Området er, ved siden av BI, kjent for å huse mange bedrifter innen IT og film/TVproduksjon. Her finner man en rekke hyggelige kaféer og spisesteder, butikker og et ungt, dynamisk miljø. Det er svært god offentlig kommunikasjon i alle retninger, spesielt med buss og T-bane som stopper rett ved eiendommen. Det er bare noen minutter å gå bort til trikken ved Storo og Storo senters enorme utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud.

T-bane, buss og trikk korresponderer med Flybuss, tog og Flytog på Oslo S. For de som ønsker seg en tur i frisk luft, på bena, på sykkel eller på ski, er det kort vei inn til vakre Maridalen.

T-bane

1 min

Trikk

4 min

Buss

1 min

Tog / Flytoget

10 min med T-bane/buss

Flybussen

10 min med T-bane/buss

Akerselva er bare noen steinkast unna

Mange flotte kafeér og lunsjsteder i nærheten

Flere parkområder i nærheten

Flotte spisesteder i området

Plantegning – 5. etasje

1 leietaker

2 leietakere

Kontakt megler

Har du noen spørsmål rundt arealer, området eller leie? 
Fyll inn skjema, så kontakter jeg deg raskt!

Svein Anders Heggset

+47 950 11 506
sah@malling.no

Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om denne eiendommen i fremtiden.