Beliggenhet

Vulkan er i dag et svært populært område med Mathallen som et naturlig trekkplaster, sammen med både hotell og en rekke barer og restauranter. Bussen stopper rett utenfor bygget i begge retninger, og det er få minutter til T-bane (Stortinget, Grønland og Oslo S), trikk, Flybuss, Flytog og tog.

Fra eiendommen er det fem minutters gange til Grünerløkka med de populære parkene og et yrende butikk- og caféliv. Camp Vulkan har svært god eksponering mot Maridalsveien.

Adkomst

Vulkan 19 ligger sentralt til ved Grünerløkka.

T-Bane

6 min

Buss

3 min

Sykkelparkering

0 min

P-plasser

0 min

Fasiliteter i området

Vukan 19 ligger svært sentralt til på Grünerløkka. Som nabo til mathallen og andre spisesteder som Døgnvill, Lucky Bird og Hitchhiker blir det nok å by på. I nærområdet finnes også Grünerhagen som er en flott stor park på andre siden av Akerselva som skiller Vulkan og Grünerløkka. Athletica Vulkan og PS:hotell ligger også i samme gate som eiendommen.

Avstander

Fra Vulkan til Gardermoen
38 min > Bil 
48 min > Kollektivt

Om eiendommen

Camp Vulkan 19 er bygget for skoledrift og er et bærekraftig og meget imponerende bygg, som i 2012 ble nominert til Byggeskikkprisen. Juryen sa blant annet: «Distinkt bygg, sterk og tydelig bruk av farger.

Belysning av arealet under bakken skjer fra vinduer langs bakken hele veien rundt. Bygget er en del av bytransformasjonen på Vulkan i Oslo.» Camp Vulkan ligger som selve inngangsporten til Vulkan med bikuber på taket, meget god beliggenhet og Akerselva rett utenfor.

Nøkkelinformasjon

Adresse: Vulkan 19 i Oslo

Type lokale: Moderne skolebygg fra 2011

Utleieareal: 4300 kvm, underetasje og fire etasjer

Overtakelse: Q3 2021

Energimerking: B

Utleier: Fremleiekontrakt med Høyskolen Kristiania, gårdeier Aberdeen

Om Gårdeier

Hos Aberdeen Standard Investments tilbyr vi kompetanse på tvers av alle de viktigste sektorene i eiendomsbransjen – slik at våre kunder kan utnytte muligheter i hjemmemarkedet og globalt. 

Illustrasjon inngang 1 etasje

Egen hovedinngang i 1. etasje

Illustrasjon inngang 1.etasje – Kontor.

Fasiliteter

Et åpent og spennende arkitektonisk bygg med egen kantine, stor uteterrasse mot Akerselva, aircondition, fiber, heis og sykkelparkering. På Vulkan-området finner man både treningssenter, dagligvarebutikk, kurs- og konferansesenter og en rekke butikker og restauranter. Parkering for bil skjer i ett av flere parkeringsbygg i nærheten.

Fasiliteter i lokalet

Alarm

Aircondition

Sykkelparkering

P-plasser

Illustrasjon inngang 1. etasje

Tittel

I bygget finner man to hovedinnganger med flott åpning til resepsjon, undervisningsrom og kantine. Underetasjen er veldig lys med vinduer med direkte sollys, og et flott auditorium med plass til 140 personer. I 2., 3. og 4. etasje er det undervisningsrom, klipperom, klasserom, møterom samt lærerkontorer og lokaler for administrasjon. Vulkan har Norges største elbilladeplass rett ved bygget med 170 ladestasjoner fordelt på fire parkeringsanlegg, og det er sikker sykkelparkering ved bygget.       

Legende 

Areal 288kvm
Arbeidsplasser: 14
Mulighet med tre innganger fra 1. etasje

Utadrettet virksomhet: Eksempel på en cafeløsning

Rålokalene står i dag klare til å tilpasses leietaker. Lokalene har god takhøyde og det er mulighet for fleksible og effektive løsninger som åpent landskap med møterom og stillerom.

Legende 

Areal 288kvm
Mulighet med tre innganger fra 1. etasje

Kontakt megler

Har du noen spørsmål rundt arealer, området eller leie? 
Fyll inn skjema, så kontakter jeg deg raskt!

Ole Ottesen

+47 915 72 822
oko@malling.no

For å kunne henvende oss til deg trenger vi din godkjenning på å lagre informasjonen du sender oss.